Tina Fransson

Smyckesdesigner

 Ängsvägen 4 i Tingsryd

Hemsida : www.lysdesigns.se

mobilnr : 073 067 94 80

Email : tina.g@telia.com

Jag som designar och tillverkar smyckena heter Tina Fransson och bor i Tingsryd i Småland. Efter en kortare kurs i silversmide anmälde jag mig till smyckeslinjen på Folkuniversitetet i Stockholm. Där gick jag varje fredag i en termin. Flyg upp och tåg hem. Det var helt fantastiskt att få vara i en fullt utrustad silversmedja och med välutbildade och kunniga lärare.
Jag startade LYS designs och jag säljer mina smycken över hela Sverige. Jag gör mina smycken i sterlingsilver, det som vi i dagligt tal kallar äkta silver. Jag använder vackra halvädelstenar till infattningar i ringar, armband och berlocker. Jag försöker göra personliga och unika smycken. Mycket av min inspiration får jag av naturen, geometri, kloka och kreativa låtskrivare och poeter, och så förstås av er kunder som ofta har många bra idéer.
Vill du köpa så hör du av dig till mig enklast med sms eller mail. Eller så kommer du när jag har öppet hus, ex på konst och hembygdsrundan. Om du följer mig på instagram så får du alltid koll på när jag planerar för öppet hus. Och du får inspiration på många smycken och tips på vad som är snyggt ihop. På min hemsida hittar du all info du behöver och du kan söka på kategorier ex halsband, ringar osv.